2015. aug 08.

Ez durva! Brutál bugyivillantás borzolja a kedélyeket

írta: E_S
Ez durva! Brutál bugyivillantás borzolja a kedélyeket

Pamela imádja a pénzt és a csillogást. Egy nő kettős élete! Titokban tartott esküvő! Az őrjöngő férj késsel hadonászott! Ki kellett hívni a rendőrt! Megrázó cikk a kifutók világából!!! A kisváros szinte megbénult a döbbenettől!

 

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. De aztán minden megváltozott egy óra leforgása alat!. A Sztárpár majdnem a boldogságával fizetett a nagyravágyő nő meggondolatlansága miatt!

Pamela élete soha nem volt átlagosnak mondható. Szülei eredetileg Matildnak szánták, az anyakönyvi kivonatba is ez a név került. Amikor vetíteni kezdték a televízióban a  Dallas című szappanoperát, akkor döntötte el Matild, hogy ő Pamela lesz. Mivel a névváltoztatás hosszadalmas és drága, az igazolványában továbbra is az eredeti név maradt, de ragaszkodott hozzá, hogy mindenki Pamelának szólítsa. Így kezdődött Matild/Pamela kettős élete.

pam02.jpg

A fiatal nő korán eldöntötte, hogy sztárfeleség lesz. Ez motiválta akkor is, amikor nem fogadta el a nyalka zöldséges, Kulácsek Béla házassági ajánlatát és inkább a görbelábú Sztár Lajosnak nyújtotta a kezét. Mivel a Sztárpár már ekkor sem volt gazdagnak mondható, az esküvőt a "Titok" nevű talponállóban tartották, a részeges anyakönyvvezető legnagyobb örömére.

Teltek-múltak az évek. Pamela a helyi óvodában vállalt takarítói pozíciót, Lajos villanyszerelőként dolgozott évtizedeken át. A házaspár boldogan élhetett volna, de Pamela imádta a pénzt és a csillogást. Ezt tudta a kisváros postása is, ezért mindig fém tízforintosokban hozta a nő nyugdíját. 

money-515058_640.jpgFigyelem! A kép csak illusztráció, a fém tízforintos NEM így néz ki!

Ekkor kezdődött a dráma!

- Minden fiók teli van apróval! Hová a picsába tegyem a kést?! - őrjöngött Lajos bácsi a konyhaszekrény előtt.

- Ne hadonássz azzal a késsel, mert megvágod magad! - szólt rá az asszony - Tedd a kredenc tetejére! Most bemegyek a városba, mert a reklámújságban láttam, hogy a Tesco 70 százalékos kedvezménnyel adja a kifutó készletet. Venni akarok pár konyharuhát. 

Innentől felgyorsultak az események és lavinaként söpörtek végig a kisváros életén!

Pamela ünneplőbe öltözött és elindult a Tescoba. Gyalog, mert most is vigyázott az alakjára és mert nem volt autója. A Kossuth és a Rákóczi utca sarkán lehajolt, mert egy cipőjébe került kavicsot szeretett volna kipiszkálni. A művelet sikerült, de az öklömnyi pipacsokkal ékes nájlon otthonkájának alja beakadt a gurulós szatyor fogantyújába, derékmagasságba emelve és ott rögzítve a ruhadarabot.

banyatank.jpg

Pamelának fogalma sem volt róla, hogy minden lépésnél kivillan a kínai áruházban vásárolt pamut bugyogója. A kisváros - Balassagyarmat - teljes lakossága döbbenten bámulta a ledér asszonyt, aki az utána forduló járőkelők láttán kacéran kihúzta magát is feljebb igazította a melleit a szintén kínai gyártmányú melltartóban.

Igazi hírességnek érezte magát, mire az áruházba ért. Mivel Pamela nem csak a csillogást, hanem a drogokat is nagyon kedvelte, még indulás előtt megivott egy jókora csésze csalánteát. A folyadék áthaladt a szervezetén és a húgyhólyagban összegyűlve sürgető kényszerré kulminálódott. 

A nő végigtrappolt a Tesco előterén és egyenesen a mellékhelyiségbe rontott. Ekkor szembesült a brutális ténnyel: a négy fülkéből három ajtaján "Nem működik" tábla lógott, a negyedik fülkében pedig tartózkodott valaki. Néhány perc várakozás után nem bírta tovább és ütni kezdte a fülke ajtaját. - Gyere ki! - ordította magából kikelve.

A vécében éppen dolgát végző rendőrnő riadtan ugrott elő a helyiségből. Pamela szinte felöklelte a fiatala rendfenntartót és magára zárta a klozet ajtaját.

- Nem tehettem mást, ki kellett hívnom a rendőrséget! - vallot lapunknak a megtört Sztárfeleség - Ha nem teszem, bepisiltem volna!

eye-450604_640.jpg

 

 

Szólj hozzá

botrány sztár durva bugyi brutális villantás