2015. aug 06.

Ezt nem fogod elhinni! Ábel Anita kamasz fiúkat molesztált

írta: E_S
Ezt nem fogod elhinni! Ábel Anita kamasz fiúkat molesztált

A Heti Hetes sztárja magánéleti válságával magyarázza tettét. De lehet-e ez indok ilyen borzalmas cselekedetre? Kiderítjük! Olvasd a nap álhírét!

 

Ábel Anita akkor szerzett nevet magának, amikor megszületett. Édesapjától örökölte az Ábel vezetéknevet, az Anita keresztnevet felelőtlen szülei adták. Akkor még nem sejtették, hogy ezzel egyszer s mindenkorra megpecsételik a kislány sorsát.

Három évvel születése után Anita (vagy ahogy az óvónője hívta: Anita) már a tévé képernyőjére került, mint gyerekszínész. 

anita.jpg

 Ettől kezdve nem volt megállás.

anita1.jpg

 

Egyészen fiatal korában került kapcsolatba a kommunista mozgalmakkal. Talán ekkor siklott ki először az élete.

anita2.jpg

 

Később megpróbált bekúszni a hírességek csillogó világába...

anita4_1.jpg

...de adottságai és értelmi képességei nem tették ezt lehetővé.

Már fiatal felnőttként botrányos viselkedésével borzolta a kedélyeket. Gyors egymásutánban elvégezte a Bálint György Újságíró Akadémiát, diplomát szerzett az Egri Tanárképző Főiskolán és színésznek tanult Gór Nagy Mária Színitanodájában. 

Amikor egyértelművé vált, hogy képes összefüggő, többszörösen összetett mondatokban önálló gondolatokat megfogalmazni, végleg kiírta magát a celebtársadalomból.

Önsorsrontó életének következő állomása az volt, amikor nem Hajdú Péterhez ment feleségül, hanem egy névtelen férfit választott. A bajt csak tetézte a terhessége.

anita5.jpg

 

Ilyen kétes előélettel a háta mögött Ábel Anita az idei nyár botrányával került az érdeklődés középpontjába. Egy -állítólagos családi nyaraláson készült - elképesztően provokatív fotót töltött fel a saját Facebook oldalára.

anita6.jpg

 

A teljes társadalmat megrázó felvételeken jól látható. A jó ízlésű olvasók nem is hagyták ezt szó nélkül, két kommentben is igyekeztek észre téríteni a magából kivetkőzött színésznőt.

"Bela Geza: a néninek már ráncos a bőre"

"Erteni Teccik: zsirdisznóóó"

Ábel Anita a jogos kritikákra minősíthetetlen hangnemben reagált:

" Anita Ábel: A "néni" vállalja a ráncait, mert mindegyik egy emlék! Így-így" illetve: "Röf-röf..."

A TEK haladéktalanul akcióba lépett és felkutatta a két kommentelőt, hogy még időben lelki támaszt nyújthassanak nekik a brutális támadás után. A helyszínekre kiérkezve észlelték a szakemberek, hogy két fiatalkorú fiút molesztált Ábel Anita a durva válaszaival. 

A TEK szakemberei elmondták, hogy nagyon nehezen jutottak be a sértettek szobáiba, mert üres pizzásdobozok, koszos alsógatyák és retkes cipők, valamint drága dezodorok és hajápoló termékek torlaszolták el a bejáratot. A helyszínekre riasztott pszichológusok elsősegélyben részesítették a két kamaszt, majd azonnali kezelésre a legközelebbi bőrgyágyaszatra szállították őket.

A színésznő tagadja ugyan a vádakat, de lapunknak elárulta: nehéz gyermekkora, testhőmérsékleti paramétereit meghaladó IQ száma és a celebvilág részéről megélt durva elutasítás együttesen okolható azért, hogy fiatal fiúk molesztására vetemedett.

Amennyiben az ügynek lesznek további fejleményei, szerkesztőségünk be fog számolni azokról.

 

 

 

Szólj hozzá

fotó celeb botrány brutális molesztálás Ábel Anita