köbgyökér

Itt semmit nem veszünk komolyan. Téged sem. Magunkat sem.

2015. aug 08.

Ez durva! Brutál bugyivillantás borzolja a kedélyeket

írta: E_S
Ez durva! Brutál bugyivillantás borzolja a kedélyeket

Pamela imádja a pénzt és a csillogást. Egy nő kettős élete! Titokban tartott esküvő! Az őrjöngő férj késsel hadonászott! Ki kellett hívni a rendőrt!  Megrázó cikk a kifutók világából!!! A kisváros szinte megbénult a döbbenettől!

 

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. De aztán minden megváltozott egy óra leforgása alat!. A Sztárpár majdnem a boldogságával fizetett a nagyravágyő nő meggondolatlansága miatt!

Pamela élete soha nem volt átlagosnak mondható. Szülei eredetileg Matildnak szánták, az anyakönyvi kivonatba is ez a név került. Amikor vetíteni kezdték a televízióban a  Dallas című szappanoperát, akkor döntötte el Matild, hogy ő Pamela lesz. Mivel a névváltoztatás hosszadalmas és drága, az ...

Tovább Szólj hozzá

botrány sztár durva bugyi brutális villantás

2015. aug 07.

VILÁGVÉGE! Berki Krisztiánnak már a szűzk*rvák sem kellenek?

írta: H_A
VILÁGVÉGE! Berki Krisztiánnak már a szűzk*rvák sem kellenek?

Mikor két nappal ezelőtt a magyar bulvár szakértőjévé önjelöltettem magam, nem gondoltam volna, hogy az első témába vágó bejegyzésemben máris a celebvilág hegycsúcsait fogom ostromolni. Pedig ez történt. Az, hogy a Blikk készített egy hatszáznyolcvankilencedik interjút Berki Krisztiánnal, tökéletesen elég volt ehhez. És ez most nem álhír.

Natehát. Itt van ez az emberszerű lény szép szál ember, akinek neve hallatán nekem a legritkább esetben sem egy megélhetési izompacsirta jut eszembe, hanem egy olimpiai bajnok tornász, de ez most nem releváns. Ez a másik Berki. Az „igazi”.

Ez a helyzet: ez az agyonsztárolt fehérjehalmaz mutatja az irányt, és a fényt az éjszakában a magyar társadalom nem elhanyagolható részének, és nekem ...

Tovább Szólj hozzá

celeb nők világvége tragédia Berki Krisztián

2015. aug 06.

Ezt nem fogod elhinni! Ábel Anita kamasz fiúkat molesztált

írta: E_S
Ezt nem fogod elhinni! Ábel Anita kamasz fiúkat molesztált

A Heti Hetes sztárja magánéleti válságával magyarázza tettét. De lehet-e ez indok ilyen borzalmas cselekedetre? Kiderítjük! Olvasd a nap álhírét!

 

Ábel Anita akkor szerzett nevet magának, amikor megszületett. Édesapjától örökölte az Ábel vezetéknevet, az Anita keresztnevet felelőtlen szülei adták. Akkor még nem sejtették, hogy ezzel egyszer s mindenkorra megpecsételik a kislány sorsát .

Három évvel születése után Anita (vagy ahogy az óvónője hívta: Anita) már a tévé képernyőjére került, mint gyerekszínész. 

anita.jpg

  Ettől kezdve nem volt megállás.

anita1.jpg

 

Egyészen fiatal korában került kapcsolatba a kommunista mozgalmakkal . Talán ekkor siklott ki először az élete.

anita2.jpg

 

Később megpróbált bekúszni a ...

Tovább Szólj hozzá

fotó celeb botrány brutális molesztálás Ábel Anita